JALUSIGUIDEN →

LÄS MER →

Väggjalusier

Väggjalusier är storebror till våra Avskiljningsjalusier och används vid öppningar från golv till tak eller om man önskar ett robustare utförande. 

Hem 9 Jalusier 9 Invändig avskärmning 9 Väggjalusier

Väggjalusier – två stora och rejäla Avskiljningsjalusier…

Våra Väggjalusier tillverkas med skumfyllda profiler som har högre täckhöjd och är bredare. De är därmed avsevärt både stabilare och stadigare än våra mindre Avskiljningsjalusier. Användningsområdena kan vara detsamma som för  Avskiljningsjalusierna men där man önskar stabilare och/eller stadigare utförande och utseende. Väggjalusiernas användningsområden är ytterst varierande och det är oftast begränsningar i fantasin än produktens möjligheter som kräver lite tankeverksamhet…

Väggjalusi H55

Väggjalusi H55

Mångsidig jalusi avsedd för att skärma av från företrädelsevis från golv till tak i kontorsmiljöer, pentryn, matsalar och restauranger. Även i storköksmiljöer där önskemål om kraftigare profil föreligger pga exempelvis storlek, lufttryck mm. 

 

Väggjalusi H77

Väggjalusi H77

Den största jalusin i vår serie för avskiljning är H77 en mångsidig och riktigt kraftig jalusi med ett rejält intryck och stabilt utförande. I alla miljöer där man önskar en kraftig lösning i de mest varierande lokaler och användningsområden.

Varför investera i väggjalusi?

• Många användningsområden

• För både små och stora avskärmningar

• Begränsad insyn