JALUSIGUIDEN →

LÄS MER →

Skyddsjalusi Ferro 6520 Stål

Hem 9 Jalusier 9 Inbrottsskydd 9 Skyddsjalusier 9 Skyddsjalusi Ferro 6520 Stål
Skyddsjalusi Ferro 6520 Stål från Svenska Jalusi AB
Skyddsjalusi Ferro 6520 Stål från Svenska Jalusi AB
Skyddsjalusi Ferro 6520 Stål från Svenska Jalusi AB

Skyddsjalusi Ferro 6520 stål

Skyddsjalusi Ferro 6520 är tillsammans med Perfo 6520 de bredaste standardjalusier vi kan bygga, upp till nio meter. Det är också den största standardjalusin som vi kan bygga, upp till 45 kvm yta.

Vi står alltid till tjänst vid projekteringen, ring 031-788 24 50 #3

Montering
Kassettsystem
Maxbredd
Maxhöjd
Maxyta
Vikt lamellmatta
Inomhus/Utomhus
Ja, kan levereras både med och utan kassett
9 meter
6 meter
45 m²
11 kg/m²

På grund av kontinuerlig produktutveckling ber vi dig kontakta oss för att få de aktuella måtten.
Bredd och höjd är maximerade, öppningar större än 40 på begäran.

DIMENSIONER OCH BENÄMNINGAR

Teknisk information Ferro 6520 Stål.pdf

KASSETTSTORLEKAR VID OLIKA BREDDER/HÖJDER

Kassettstorlek¹,
djup x höjd, mm
Max jalusihöjd
inkl kassett, mm
254x254
1800
300x300
3000
365x365
4200
Utan kassett
4900
Konsollsystem, flytande
5400

¹ Max jalusibredd 10 000 mm (special).

² Max jalusihöjd utan kassett 5 400 mm (special).

Måttuppgifterna kan variera vid olika bredder. Kontrollera alltid verkliga/önskade mått med Svenska Jalusi AB. Vi förbehåller oss rätten att justera uppgifter mot verkliga mått.

SKYDDSJALUSI Ferro 6520 Stål

Teknisk specifikation

Montering: Inomhus/Utomhus
Kassettsystem: Ja, kan levereras både med och utan kassett
Maxbredd: 9 meter
Maxhöjd: 6 meter
Maxyta: 45
Vikt lamellmatta: 11 kg/

Ferro 6520 är tillsammans med Perfo 6520 de bredaste standardjalusier vi kan bygga, upp till nio meter. Det är också den största standardjalusin som vi kan bygga, upp till 45 yta.

Rulljalusi med plan yta

När denna jalusi monteras på insida vägg är ytan som vetter utåt helt plan. Inga böjar eller kurvor på lamellerna som annars är standard för jalusier.

Lamellprofill 

Tät jalusiprofil i rullformad galvaniserade stålplåt. En täckhöjd på 65 mm och helt slät utsida gör den utseendemässigt helt unik. I kombination med vår Perfo 6520 skapas magisk genomsikt.

Elmotordrift

Levereras med 230V elmotordrift. Som standard används rörmotorer med traditionella gränslägen. Dessa rörmotorer kan som tillval erhållas utrustade med inbyggd vevväxel för nödmanövrering med vev. Notera att jalusier och rullgaller inte ska projekteras för, eller användas, vid risk för behov av utrymning genom stängd jalusi oavsett nödvevsfunktion eller inte. Rörmotorerna har inbyggd termosäkring och en effektiv driftstid på ca 4 min per körning vilket gör dem olämpliga för frekvent körning. Jalusier och rullgaller kan att utrusta med utanpåliggande 400V boxmotorer om jalusin skall köras frekvent under hela eller delar av dagen. Se utförande i Jalusiguiden sidorna 23-26.

Kassettsystem

Utrustas med fabriksmonterat kassettsystem som är tillverkade av rullformad, industrilackerade aluminplåt. Kassetten ger ett trevligare utseende och underlättar vid montage samt skyddar utrustningen från åverkan och mot väder och vind. Finns som standard i kulörer vitt (RAL 9016) och natur/silver (RAL 9006) i storlekar från 205mm till 365mm. Kan även levereras utan kassett. Utvecklad för montage inomhus såväl som utomhus.
 

Styrskena

Kraftig strängpressad styrskena i naturanodiserad aluminium (E6/Ev1). Mått 100×38 mm. Försedd med anpassad brytmån och slutet utrymme för säker fastsättning med möjlighet till dold förskruvning och kabeldragning. Levereras som standard naturanodicerad (E6/Ev1) eller vit (RAL9016)

Styrningar

I grundutförande skall varje jalusi styras med styrutrustning som har sk. hålldonsfunktion (död mans grepp). Exempelvis nyckelströmställare, tryckknappströmställare, kodstyrning via knappsats och hålldon.
Samtliga varianter av strömställare finns för både utanpåliggande och infällt montage samt IP klass. Se anvisningar för el i Jalusiguiden på sidan 37.
Vid styrning med impuls skall jalusin utrustas med klämskydd enligt SS-EN13241

Lackering

Alla synliga komponenter, kassett, skenor och lamellmatta kan mot pristillägg lackeras i valfri standardkulör. Jalusier och rullgaller i strängpressad aluminium eller stål, pulverlackeras i valfri standard RAL-kulör. Jalusier som består av skumfyllda aluminiumlameller våtlackeras i valfri standard NCS-S kulör. Leveranstiden kan förlängas med upp till 3 veckor.

Vi anpassar storleken till dina behov

Varje Skyddsjalusi Ferro 6520, liksom alla produkter i vårt övriga sortiment, specialanpassas till varje enskild order. Det finns standardutföranden, men inga standardstorlekar. I slutändan är det alltid våra kunder som bestämmer hur deras jalusier skall se ut.