JALUSIGUIDEN →

LÄS MER →

Fönsterjalusi Comfort Line

Hem 9 Jalusier 9 Fönsterjalusier 9 Fönsterjalusi Comfort Line
fonsterjalusi comfort line
fonsterjalusi comfort line
fonsterjalusi comfort line
fonsterjalusi comfort line
fonsterjalusi comfort line

Fönsterjalusi Comfort Line

Fönsterjalusier, så som de alltid sett ut, Ett ”kinderegg” i funktioner och egenskaper som var och en kan motivera ett köp. Solskyddet för åretruntbruk, inbrottsskyddet för åretruntbruk, energibesparingen för åretruntbruk, mörkläggningen för åretruntbruk osv… Med trådlösa kontroller styr du dina fönsterjalusier en och en eller i olika lättinställda scenarior. Exempelvis stäng huset, öppna huset, stäng barnens rum, stäng nedervåningen osv. 

En fördom som många har är att det blir alldeles för mörkt. Ja, det kan bli riktigt mörkt men det bestämmer du. Med ljusslitsar mellan profilerna så bestämmer du själv hur mycket ljus du vill ha in men när du stänger fönsterjalusin helt, då blir det mörkt… Varning för långa sovmornar!

Vi står alltid till tjänst vid projekteringen, ring 031-788 24 50 #3

Montering
Kassettsystem
Maxbredd
Maxhöjd
Maxyta
Vikt
Utomhus
Ja, standard
5,5 meter
3 meter
9 kvm
3,7-5,4 kg/m²

Tack vare kontinuerlig produktutveckling ber vi dig kontakta oss för rådgivning då alternativen för fönsterjalusier är ganska många.
Bredd och höjd är maximerade, öppningar större än 9 på begäran.

FÖNSTERJALUSI Comfort Line

Teknisk specifikation

Montering: Utomhus
Kassettsystem: Ja, standard
Maxbredd: 5,5 meter
Maxhöjd: 3 meter
Maxyta: 9
Vikt lamellmatta: 3,7-5,4 kg/

Det finns många fördelar i att investera i en fönsterjalusi då den har möjlighet att bidra till flertalet positiva effekter, allt i ett!

Solskydd, inbrottsskyddand, mörkläggning, ljuddämpning och energibesparing mm.

Vår Fönsterjalusi Comfort Line lämpar sig utmärkt som solskydd, oavsett om du har markis eller ej och kan användas året runt även när det regnar, blåser och snöar.  Vi säljer inga vindvakter…
Fönsterjalusin bidrar effektivt till att minska dina energikostnader! Under sommaren hindrar en fönsterjalusi oönskad uppvärmning i rum, därmed skapas ett bättre inomhusklimat och behovet att kyla ner rummet minskar avsevärt. Motsatt gäller på vintern då en stängd jalusi minskar värmeutstrålningen genom fönsterglaset. Genom detta spar du både energi och pengar. Fönsterjalusin är ljuddämpande så trafiklarm, ljudet från stökiga grannbarn försvinner och ger dig lugn och ro. Fönsterjalusier används effektivt också i syfte att förhindra inbrott då det blir ännu ett hinder som måste forceras vid inbrottsförsök. Detta gör inbrottsförsöket för besvärligt och tidskrävande, tjuven låter bli och tar nästa objekt istället. Det är dessutom slut på grannarnas nyfikna blickar genom fönsteret. Titta gärna på våra bilder och förstå de egenskaper som denna fantastiska produkt erbjuder.

För alla typer av fönster i villor, lägenheter och kontor mm.

Fönsterjalusi Comfort Line är avsedd för montage utanför fönster och passar på t.ex. villor, lägenheter, kontorslokaler och förskolor, skolor, sjukhus mm

Du manövrerar din Fönsterjalusi Comfort Line med:
• Rörmotor, det finns olika modeller
• Vrid- eller nyckelströmställare (rörmotor)
• Små fönsterjalusier kan du manuellt manövrera med banddrag innifrån. (max 2 )
• Fjärrkontroll. En fjärrkontroll ger dig möjlighet att styra alla fönsterjalusier (radiomotor) var för sig eller i grupp.
• din Smartphone tillsammans med Somfy TaHoma. Koppla upp dig och styr samtliga jalusier, rumsbelysning och en massa annat över WIFI.

 

 

Föreskrivande text

Rulljalusi, eldriven

Fönsterjalusi Comfort Line, fabrikat Svenska Jalusi AB eller likvärdigt.

Manövrering: Elmotor med automatisk stoppfunktion för att förhindra klämskador. Strömställare.
Lameller: Bockade och lackerade dubbelväggiga aluminiumprofiler, skumfyllda för stabilitet och ljudreducering.
Kassett och styrskenor: lackerad aluminium.
Kulör (alla synliga detaljer): enligt arkitekt
Jalusi anpassas till vägg alt. nisch. Mått kontrolleras på plats före tillverkning.