JALUSIGUIDEN →

LÄS MER →

Avskiljningsjalusier

Våra Avskiljningsjalusier kännetecknas av mångsidighet och flexibilitet vad det gäller användningsområden. De används med fördel vid invändig avskärmning och inredning där det inget formellt krav på inbrottsskydd finns. Ett litet och smäckert kassettsystem och smala styrskenor gör Avskiljningsjalusin lätt att placera och projektera. Tidsbesparande och användarvänliga gör de till en omtyckt och självklar produkt. De är tysta vid drift och har en diskret design med hög finish. Hög funktionsgrad och en informell säkerhet sparar mycket tid vid smarta och uppskattade användningsområden.

Hem 9 Jalusier 9 Invändig avskärmning 9 Avskiljningsjalusier

Avskiljningsjalusier – Smidig, snygg  och användarvänligt avskärmning

Avskiljningsjalusier är en praktisk och estetisk lösning för företag som behöver flexibla utrymmen med styrning av tillträde. Lönsamheten i att enkelt skärma av utifrån vissa tidpunkter eller scenarion gör att ekonomin i ett planerat brukande snabbt tjänar in kostnaderna. Dessa jalusier är utformade för att skapa dynamiska och anpassningsbara lokaler och förvaringar mm hos dig. De gör det möjligt att separera, stänga eller öppna upp miljöer och åtkomster efter behov.

Våra Avskiljningsjalusier är tillverkade av högkvalitativa material med god driftsäkerhet och ett bekvämt användande. De erbjuder inte bara funktionalitet utan också en snygg design vilket bidrar till byggnadens eller rummets totala intryck och användningsbarhet. 

Om du letar efter ett effektivt sätt att styra tillträdet till i din verksamhet utan att kompromissa med flexibilitet och användarvänlighet så överväg vårt sortiment av Avskiljningsjalusier. Undersök enkelt möjligheten att skapa verksamhetsanpassade miljöer med våra Avskiljningsjalusier. Fråga oss, vi har nog varit med om det mesta…

Avskiljningsjalusi Macro HK

Avskiljningsjalusi Macro HK

Vår Avskiljningsjalusi Macro HK är marknadens mest använda och sålda jalusi. Vi är stolta över denna produkt som vi har levererat till den svenska marknaden i över 30 år. En överlägset utvecklad produkt gör den fortfarande unik. Kvalitet, driftsäkerhet och de genomtänka användningsområdena gör vår Avskiljningsjalusi Macro HK till vår favorit bland jalusier, alla kategorier.

Avskiljningsjalusi H41

Avskiljningsjalusi H41

Avskiljningsjalusi H41 är en lite enklare variant av Macro HK med något tunnare profiler och material. H41 är bra vid inomhusbruk på restauranger, matsalar, diskrum eller kök och över brickbanor och serveringsluckor. Avskiljningsjalusi H41 passar utmärkt i lugna och sansade miljöer såsom församlingshem, äldreboende mm. Den är också lämplig när ytorna inte är så stora som exempelvis framför skåp, hyllor o.dyl.