JALUSIGUIDEN →

LÄS MER →

Mekaniska inbrottsskydd begränsar tillträde, förhindrar inbrott och skadegörelse – på riktigt!
 

Jalusier och rullgaller är det som fungerar när det gäller skydd mot inbrott och skadegöresle. De är de produkter som är ett det mest effektiva man kan sätta in för att förhindra, fördröja och avskräcka till brott. Vi använder jalusier när det skall vara helt  stängt, rullgaller där man vill skylta med bibehållen god genomsikt efter stängningsdags. Båda alternativet tar minimalt med plats när de är monterad och är lätta att placera. 

Svenska Jalusi tillhandahåller olika typer och nivåer av skydd. Dels det certifierad formella inbrottsskyddet med officiell skyddsklassning enligt den gällande svenska normen SSF 200:5 men också inbrottsskydd utan formell skyddsklassning vilket i sig också är ett mycket gott skydd.

 

 

Hem 9 Jalusier 9 Inbrottsskydd
Industrirullport vst 5110 från svenska jalusi

För ett effektivt skydd mot inbrott och skadegörelse men också i tuffa miljöer där man behöver begränsa tillträde och skydda både hårda och mjuka värden.

Som erfarna experter inom inbrottsskydd förstår vi att varje behov är unikt. Oavsett om man är fastighetsägare, verksamhetsinnehavare eller ansvarig för olika värden. Svenska Jalusi AB arbetar över hela landet, dels i egen regi men också tillsammans med duktiga återförsäljare och dedikerade team av sakkunniga installatörer och tekniker, så arbetar vi tätt tillsammans med dig för att skapa skräddarsydda lösningar som uppfyller dina specifika krav och budget. Vi är stolta över att erbjuda högsta kvalitet på produkter och service, och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.

Är du någon som hjälper någon annan så finns vi till tjänst och bistår med information och förslag på lösningar som du levererar tillsammans med dina produkter och tjänster.

Konsulter, arkitekter mfl. får goda råd och förslag på produkter, teknik, dimensioner och det som är intressant för det föreskrivande ledet.

Kontakta oss på Svenska Jalusi AB idag att diskutera dina behov och önskemål. Låt oss hjälpa dig att skapa en säkrare miljö för dina värdefulla tillgångar.

Skyddsjalusi Ferro 6520 Stål från Svenska Jalusi AB

Skyddsjalusier

En skyddsjalusi är enligt vår definition helt tät och passar bra när man vill ha ett fullgott skydd mot inbrott och skadegörelse och heller inte ha insyn efter stängning. Används bl.a. framför skyltfönster, vid entréer, i gallerior och industrilokaler mm. Skyddsjalusier erbjuder effektivt skydd och trygghet i olika miljöer. Dessa jalusier av stål eller aluminium förhindrar inbrott och skyddar fönster, dörrar och andra öppningar. De är driftsäkra, slitstarka och passar både kommersiella och privata fastigheter.

SKYDDSJALUSI VST 5110

Skyddsklass 2 – 4

SKYDDSJALUSI VST 8320

Skyddsklass 2 och 3

Rullgaller Perfo 6520 från Svenska Jalusi

Rullgaller

Ett rullgaller är ett mekaniskt inbrottsskydd som effektivt står emot inbrott och skadegörelse. Till skillnad från en jalusi har ett rullgaller genomsikt. Bästa alternativet till gallerior och köpcentrum, då butiker kan säkras upp utan att det känns instängt. Rullgaller ingår oftar som en viktig komponent i ett mer medvetet och krävande säkerhetstänkande inom detaljhandeln och industrin. Med rätt ljussättning syns det du vill exponera nästan lika bra genom det stängda rullgallret, som när det är upprullat.

RULLGALLER PERFO 8320

Skyddsklass 2 och 3

RULLGALLER PERFO GR 8320

Skyddsklass 2 och 3

Skyddsklassade inbrottsskydd för extra säkerhet

Vi tillverkar och tillhandahåller inbrottsskydd för alla verksamheter, både med och utan skyddsklassning. Det gör att du som kund själv kan välja vad som bäst passar dina behov och önskemål. Ju mer stöldbegärliga egendomar och tillgångar, desto högre skyddsklass rekommenderas. 

Våra inbrottsskydd finns i skyddsklasserna 2 och 3 samt 4, som är den högsta skyddsklassningen enligt normen SSF 200:5. Vi har provat och certifierat våra produkter mot normen SSF 012 och för den som vet så är den utan begränsningar som exempelvis SS-EN 1627.

Hör av dig till oss om du vill veta mer om de olika skyddsklassningarna, eller om du vill ha hjälp att välja det mest lämpliga inbrottsskyddet för din verksamhet. 

Hos oss hittar du exempelvis inbrottsskydd som:

  • Skyddsjalusi VST 5110. Originalet sedan 1990. Denna trotjänare finns utan skyddsklassning och certifierad enda upp till Skyddsklass 3 enligt SSF200:5. Vi har till och med tagit fram en specialversion av VST 5110 där verktygssatserna för klass 4, som normalt används i tester mot dörrar, användes. Jalusin gick segrande ur testerna. Är detta marknadens säkraste jalusi?

Läs mer om Skyddsjalusi VST 5110 

  • Rullgaller Perfo 8320. De perforerade aluminiumlamellerna (drygt 2900 hål per kvm) erbjuder förutom ett gott skydd även utmärkt genomsikt. Estetiskt tilltalande för all verksamhet som vill skylta med sin inredning även efter stängningsdags. Finns utan skyddsklass och i Skyddsklass 2 och 3 enligt SSF 200:5.

Läs mer om Rullgaller Perfo 8320