JALUSIGUIDEN →

LÄS MER →

Jalusier för avskärmning

Våra jalusier i den här kategorin har vi valt kalla Avskiljningsjalusier, Väggjalusier och kättingavskärmning, och används lite beroende på hur stora ytor de ska skärma av eller vilket intryck de ska ge. De är inget formell inbrottsskydd men de skärmar effektivt av önskade utrymmen på ett effektivt och lättarbetat sätt. Våra jalusier för invändig avskärmning har många användningsområden. Kika gärna igenom de olika produkterna eller ring oss så lotsar vi er till rätt produkt.

Hem 9 Jalusier 9 Invändig avskärmning
Avskiljningsjalusi H41 bar och restaurang

Jalusier för invändig avskärmning utan formellt krav på inbrottsskydd. Här presenteras jalusier där utseendet, kundnyttan och de lite mer mjuka värdena prioriteras. 

Användningsområdena för våra jalusier till invändig avskärmning är många. Tack vare vår långa erfarenhet hjälper vi våra kunder med hitta rätt produkter. I stilfulla och funktionella miljöer hittar vi lösningar som blir slående snygga. För hårt arbetande personal i sin dagliga verksamhet hittar vi lösningar på situationer där vi kan förenkla tillvaron och möjliggöra tidsbesparingar och effektivisera osv. Kontakta oss på Svenska Jalusi AB idag för att diskutera vad vi ska använda för produkter till ditt projekt, och varför… 

Avskiljning

Avskiljningsjalusier

Lättplacerad och mångsidig avskärmning som främst används för projekt inomhus och där man inte har några formella krav på inbrottsskydd. Här värdesätts möjligheten till en kombination av både praktisk nytta och visuell trevnad med en tyst och stilig jalusimodell.

 

9

Avskiljningsjalusi H41

9

Avskiljningsjalusi Macro HK

Väggjalusier

Väggjalusier

Något kraftigare jalusier för invändig avskärmning för de större öppningarna eller där man behöver kraftigare jalusier då lokalernas beskaffenhet kräver detta eller om man helt enkelt önskar ett kraftigare och robustare visuellt intryck utan att för den sakens skull göra avkall på utseende och mångsidigheten.

9

Väggjalusi H55

9

Väggjalusi H77

Kättingavskärmning

Kättingavskärmning

En enkel produkt som används som ett alternativ till konventionella jalusier. Kättingavskärmningen är inget formellt inbrottsskydd men det avgränsar effektivt bredare ytor där det kan vara besvärligt att montera jalusier. 

 

9

Kättingavskärmning KA