JALUSIGUIDEN →

LÄS MER →

Rullgaller

Med ett rullgaller har du möjlighet att exponera dina varor eller helt enkelt erhålla genomsikt för att se vad som händer på den andra sidan. En genomtänkt belysning är avgörande för om du ska ha en riktigt bra genomsikt eller en halvkass. Med ett rullgaller förebygger du risken att få inbrott. Det mekaniska skyddet i kombination med ett genomtänkt larmsystem minskar risken avsevärt att få inbrott eller ens ett inbrottsförsök. 

Hem 9 Jalusier 9 Inbrottsskydd 9 Rullgaller

Rullgaller – Säkert skydd med bevarad insyn

Rullgaller är en bra lösning för verksamheter som söker efter säkra och estetiskt tilltalande inbrottsskydd. Våra rullgaller erbjuder effektivt skydd med bevarad synlighet, vilket är perfekt för butiker och andra kommersiella miljöer. Det som skiljer rullgaller från skyddsjalusier är just insynen. Där andra jalusier är tätare erbjuder rullgaller ett säkert skydd men lameller som gör att man kan visa upp sitt butikssortiment även efter stängning. Rullgaller är därför ett populärt val för butiker, köpcentrum och gallerior.

 

Utforska vårt sortiment av rullgaller idag för att upptäcka hur de kan förbättra både säkerheten och estetiken för din verksamhet. Skydda ditt företag utan att kompromissa med designen med våra pålitliga rullgaller.

Rullgaller Perfo 6520 från Svenska Jalusi

Perfo 6520 Stål

Marknadens bästa genomsikt! De perforerade lamellerna i stål erbjuder en  mycket spännande visuell egenskap än vad någon annan ståljalusi på marknaden kan erbjudan. Med nästan 50% genomsikt skapas en känsla av öppenhet och möjlighet till spännande exponeringslösningar – under förutsättning att belysningen är korrekt planerad utförd!

rullgaller-gr-8320

GR 8320

Stansade aluminiumlameller med lite större hål, 70 x 60mm erbjuder en mer traditionell visuell upplevelse för rullgaller. Perfekt för montage i skyltfönster eller i butiksentrén.

Rullgaller perfo 8320

Perfo 8320

De perforerade aluminiumlamellerna (drygt 2900 hål per kvm) erbjuder förutom ett gott skydd även utmärkt genomsikt. Estetiskt tilltalande för all verksamhet som vill skylta med sin inredning även efter stängningsdags. Kan även erhållas i Skyddsklass 2 och 3 enligt SSF 200:5.