LÄS MER →

Brandtakskjutport OHD-C EI(1)60/EI(2)90 (SPRINT)

Äntligen en Brandtakskjutport som har den snabba takskjutportens egenskaper. Med hastighet på upp till 1000 mm per sekund så kan man med enbart en (1)  produkt säkra brandskyddet i ytterfasad samtidigt som man har en snabb port som passar moderna och tidstyrda logistikscenter och lokaler. Brandtakskjutporten (SPRINT)  har utformats med  en förstärkt konstruktion för att erbjuda snabbare och mer effektiv öppning och säker stängning med bibehållen brandklass. Med den snabba brandtakskjutporten förbättras ekonomin, arbetsmiljön, säkerheten ökar och energikostnaderna minskar.

Hem 9 Brandskyddsportar 9 Brandtakskjutportar (sprint)

En snabbgående brandtakskjutport som erbjuder riktigt snabb öppning med tidsbestämd stängningstid. Detta ger flyt i arbetet med bibehållet brandskydd!

 

Den snabbgående brandtakskjutporten står normalt alltid stängd. Porten öppnas via signal från brukaren och med en hastighet på upp till 1000 mm per sekund öppnar porten och stängs igen efter angiven tid. Porten är utrustad med fotocell som aktiveras vid hinder på vägen ner. 

Brandtakskjutport snabbgående

OHD-C Sprint EI(1)60 / EI(2)90

Vid krav på brandklassning EI(1)60 / EI(2)90.

Varför investera i en brandgardin?

• Skyddar omkringgivande byggnadsdelar från eventuell brandspridning.
• Effektivt skydd mot både brand och strålning.
• Brandtäta och håller värmestrålning borta i upp till 90 minuter.