JALUSIGUIDEN →

LÄS MER →

Skyddsjalusier

Skyddsjalusier är det helt täta alternativet som inbrottsskydd. ”det man inte ser, det traktar man inte” vilket är ytterst relevant i valet av skydd. Med Skyddsjalusier har du ett riktigt bra inbrottsskydd för t.ex. butiker, kiosker, verksamhetslokaler där man prioritera skyddet och inte ger tjuven möjlighet till riskbedömning vilket ofta gör att denne låter bli att ens försöka. Vill man exponera sina produkter så rekommenderar vi istället att man tittar närmare på våra rullgaller

Hem 9 Jalusier 9 Inbrottsskydd 9 Skyddsjalusier

Skyddsjalusier – Förhindrar inbrott och begränsar insyn efter stängning

Våra skyddsjalusier utgör en effektiv och pålitlig lösning för att förhindra obehörigt intrång oavsett om det rör sig om en restaurang, kontorslandskap eller annan verksamhet. Utöver att erbjuda robust säkerhet, bidrar dessa jalusier även till byggnadens estetik och energieffektivitet. De är tillverkade av högkvalitativa, hållbara material, utformade för att stå emot alla typer av påfrestningar, samtidigt som de bidrar till att reglera ljusinsläpp och värmeöverföring. Våra skyddsjalusier kan anpassas för att matcha varje byggnads unika arkitektur.

För arkitekter och verksamhetsägare som söker efter en mångsidig, pålitlig och estetiskt tilltalande lösning för att skydda sina utrymmen, erbjuder våra skyddsjalusier ett överlägset val. De kombinerar säkerhet, designflexibilitet och energieffektivitet för att ge ett omfattande skydd som passar alla verksamheter.

Inbrottsskydd skyddsjalusi VST 5110 från Svenska Jalusi AB

VST 5110

Grundutförandet av vår kraftigaste jalusi.
Originalet sedan 1990. Dubbelväggiga aluminiumlameller borgar för bästa skydd och stabilitet. Finns i SK2 & SK3 enligt SSF 200:5, samt SK3 med tillägg för SK4. För den medvetna och krävande kunden där kvalitet står före pris i rangordningen av viktiga egenskaper.

Inbrottsskydd, skyddsjalusi VST-8320 från Svenska Jalusi AB

VST 8320

Grundversionen i vår populära 8320 serie. De täta, enkelväggiga aluminiumlamellerna erbjuder ett gott skydd för både inbrott och skadegörelse. Används när det inte finns behov av att visa vad som finns bakom den stängda jalusin.

Skyddsjalusi Ferro 6520 Stål från Svenska Jalusi AB

Ferro 6520 Stål

Denna jalusi med rullformade lameller i stål, som vi rullformar självam är framtagen ur ett beprövat amerikanskt koncept med släta profiler mot kassettsidan och ett robust och elegant utförande. 

Skyddsjalusi Standard Safe Aluminium

Standard Safe Aluminium

Den större modellen i vår Safe-serie består likt Mini Safe av aluminiumlameller fyllda med ett riktigt hårt härdat skum. Den högkvaltiativa lackerade ytan ger, förutom, ett elegant intryck, ett väderbeständigt ytskick som inte förändras med tiden. Används med fördel utomhus när större öppningar skall stängas till och jalusin samtidigt skall tåla olika slags påverkan från människor, väder och vind. 

Skydsjalusi Mini Safe Aluminium från Svenska Jalusi

Mini Safe Aluminium

Vår unika Safe-serie med lameller i aluminium. Lackerade och fyllda med hårt härdat skum för ökad säkerhet och stabilitet. En kraftig och säker skyddsjalusi som genom sin litenhet är lättplacerad där utrymmet kanske inte finns till fullo: Fortfarande med det lilla formatet på kassett, från 137 mm. Vår kraftigaste styrskena! Exklusiv med alla synliga detaljer lackerade och väderbeständiga är den ytterst lämplig i utomhusmiljöer som exempelvis utebarer och restaurangmiljöer eller där man har ett formellt men diskret behov av skydd men där de större modellerna kanske blir för industriella och otympliga.

Skyddsjalusi Mini Safe Rostfri från Svenska Jalusi

Mini Safe Rostfri

Där enbart det bästa är gott nog. Marknadens enda jalusi i högkvalitativ rostfritt stål. När jalusin skall motsvara de högsta krav på finish och smälta in i övrig rostfri inredning, eller stå ut alldeles för sig själv. För den lilla extra säkerheten och exklusiviteten.