JALUSIGUIDEN →

LÄS MER →

Fönsterjalusier – det multikapabla sol- och inbrottskyddet

Fönsterjalusier monteras utvändigt för att stoppa sol, inbrott, buller, värme, kyla och inbrott. Allt i en produkt!
Med våra fönsterjalusier uppnås det bästa resultatet oavsett vad vilket behov man har. Styr dina fönsterjalusier bekvämt med elmotordrift, fjärrkontroll, din egen telefon eller padda.

Hem 9 Jalusier 9 Fönsterjalusier

Fönsterjalusier – perfekt för bostäder och kontor

Fönsterjalusier, solskyddet som är så mycket mer. Inget annat solskydd erbjuder så många fördelar! Våra fönsterjalusier skyddar inte bara mot insyn och inbrott utan bidrar till ett bättre inomhusklimat, håller värmen ute på sommaren och inne på vintern, samt hindrar höga ljud genom effektiv bullerdämpning. Helt okänsliga för väder och vind, de används dygnet runt, året runt och har hög driftsäkerhet!

Allt i en produkt helt enkelt!

Styr dina fönsterjalusier med motor, fjärrkontroll eller din telefon och padda!

Våra fönsterjalusier kan integreras i den smarta hem lösning som TaHoma från Somfy erbjuder. Styr dina jalusier och övriga solskydd samt belysning, larm och mycket mer via din smartphone, varifrån du än är. Läs mer om detta på Somfys hemsida.

Bekvämligheten samt de många användningsområdena har gjort fönsterjalusier till den mest populära solskyddsprodukten i hela Europa söder om Danmark.

Fönsterjalusi Comfort Line

Fönsterjalusi Comfort Line

När du vill investera i din villa eller ditt fritidshus. En pålitligt produkt med lång livslängd och minimala underhållskrav. För din trygghet och välmående.

fönsterjalusi security line

Fönsterjalusi Security Line

När du känner att du har ett behov av högre säkerhet och vill på allvar skydda dig och ditt, samtidigt som du får resten av av de fantastiska egenskaperna på köpet. 

Varför investera i en fönsterjalusi?

Solskydd
• Bättre inomhusklimat
• Mörkläggning
• Inbrottsskydd
• Energibesparing sommar och vinter
• Insynsskydd
• Bullerdämpning