Arkitekter

Svenska Jalusi i Kållered

Vi erbjuder Sveriges bredaste sortiment av rulljalusier och skyddsgaller. Med 30 års erfarenhet har vi den jalusi du söker. 

Tack vare egen fabrik, service hela vägen och generös garanti har vi fått många nöjda kunder genom åren. Låt oss hjälpa dig med!

 

Ring oss »Produkter »Tjänster »

 

Trygg leverans av jalusier i Kållered

Svensk Jalusi är ett tryggt val när du söker jalusi till butik, industri, bostad eller kontor i Kållered. Här hittar du bland annat produkter med inbrottssäkerhet upp till Skyddsklass 3, och brandsäkerhet upp till brandklass EI 120.

Hos oss får du flera fördelar:

  • ett brett sortiment av jalusier i olika storlekar och modeller
  • 2 års garanti som standard, upp till 5 års garanti *
  • förstklassig service hela vägen

*i samband med tecknat serviceavtal

 

Vi specialtillverkar jalusier efter dina behov och önskemål

Vi erbjuder specialtillverkade inbrottsskydd och avskärmningar som inte syns när de inte används. På så vis tar de inte onödig plats och folk kan titta i ditt skyltfönster även när det är stängt. Vi lägger stor vikt på att säkerställa att de jalusier vi specialtillverkar åt dig passar där de ska monteras. Välkommen att höra av dig till oss, så berättar vi mer. 

 

Vilken typ av jalusi söker du? 

 

Jalusier för arkitekter och föreskrivande led i Kållered

Är du arkitekt, inköpare eller annan föreskrivare? Vi hjälper gärna till under hela resans gång, från föreskrift till montage, för att försäkra om att kvaliteten bibehålls i samtliga led.

Till din hjälp erbjuder vi informativa dokument som visar på generella principer och saker att tänka på. Här kan du läsa mer om översikter över våra produkter, men också använda dig av dokument, bilder och nedladdningsbara filer.

Svenska Jalusi – trygghet sedan 1983. Välkommen!

Ring oss »

Svenska Jalusi – mer än bara trygghet