Arkitekter

Svenska Jalusi på Hönö

Svenska Jalusi på Hönö

Söker du brandklassade och inbrottscertifierade jalusier på Hönö? Låt oss på Svenska Jalusi hjälpa dig! 30 års erfarenhet av rullgaller och rulljalusier gör oss till ett tryggt val.

Ring oss »Produkter »Tjänster »

Söker du jalusier till butiker, kontor eller industri på Hönö?

Svenska Jalusi erbjuder snabb leverans och montage av jalusi till din verksamhet. På köpet får du svensktillverkade jalusier från vår egna fabrik, service under hela processen och Sveriges bredaste sortiment av rulljalusier och skyddsgaller. Kan det bli bättre? Hos oss får du flera fördelar:

 

  • ett brett sortiment av jalusier i olika storlekar och modeller
  • 2 års garanti som standard, upp till 5 års garanti *
  • förstklassig service hela vägen

*i samband med tecknat serviceavtal

Rullgaller & jalusier med inbrottssäkerhet upp till Skyddsklass 3, och brandsäkerhet upp till brandklass EI 120.

Här hittar du Sveriges bredaste sortiment av rulljalusier och rullgaller. Utforska jalusier som är klassade för brandsäkerhet upp till brandklass EI 120, och för inbrottssäkerhet upp till Skyddsklass 3 enligt SSF 200:5. I vår fabrik specialtillverkar vi dina jalusier enligt dina önskemål. Så att du blir riktigt nöjd!

Välj nedan vilken typ av jalusi du söker 

Rulljalusier för arkitekter och inköpare på Hönö

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa arkitekter, inköpare och andra föreskrivare med jalusiprodukter. Läs gärna mer om våra informativa dokument som visar på generella principer och saker att tänka på. Här kan du hitta användbara dokument, bilder och nedladdningsbara filer.

Välkommen!

RING OSS