Arkitekter

Arkitekter

Välkomna till våra supportsidor. Vi kallar den för Arkitekter, men den är lika mycket till för alla oavsett om du är föreskrivare, inköpare, fastighetsägare, kund eller kanske bara allmänt intresserad.

Härifrån lär du dig att navigera och hitta rätt information på våra sidor. Vi har gjort översikter över våra produkter, våra dokument, bilder och nedladdningsbara filer.

Dokument

Galleri

Få inspiration genom bilder. Vi har en massa galler i vårt galleri! Klicka på de olika taggarna för att se alla bilder avseende aktuell produkt, egenskap, kategori eller installationsmiljö.

Till galleriet

Rådgivning

Vi har ett stort produktsortiment som täcker många olika behov och önskemål. Dessutom blir alla våra produkter specialbeställda då vi inte har några standardstorlekar, utan bygger efter behov. Vi lägger därför stor vikt vid att alla involverade vet vilken typ av produkt som efterfrågas och varför, så att rätt produkt med rätt specifikationer levereras och monteras.

Vi hjälper gärna till under hela resans gång, från föreskrift till montage, för att försäkra om att kvaliteten bibehålls i samtliga led.
Till er hjälp erbjuder vi informativa och illustrerade dokument som visar på generella principer, saker att tänka på. Vi erbjuder den senaste tekniken inom BIM Object där ni kan använda färdiga 3D-modeller i era ritningar.

För att höja kvalitén på föreskriften vänligen kontakta Svenska Jalusi innan handlingen går ut på förfrågan.

 

Ring vår växel: 031-788 24 50

eller mejla: info@jalusi.se

Produkter

Fjärrstyrningar