Arkitekter

Jalusi – Göteborg

Jalusi & galler i Göteborg

Ring oss »Produkter »Tjänster »

Behöver du jalusier eller galler i Göteborg? Svenska Jalusi tillverkar jalusier och rullgaller, med och utan skyddsklassning, med och utan brandskydd.

Vi tillverkar alla jalusier själva i vår fabrik och vi levererar och installerar. Du kan vara trygg med oss. Vi är äldst i branschen och vi kan allt om jalusier.

Beställ jalusi till butik, industri, bostad eller kontor i Göteborg:

Trygga jalusier med garanti

Vi kommer göra allt för att du ska känna dig trygg, även när du beställer specialtillverkade jalusier eller galler i Göteborg. Vi är ett ”mät två gånger, såga en”-typ av företag. Vi är noggranna och med oss får du en generös funktionsgaranti upp till 5 år på allt som vi monterat. Du får även noggrann och korrekt dokumentation.

Vi erbjuder bl a:

  • bäst och flest modeller av jalusier
  • upp till 5 års garanti
  • generös funktionsgaranti på allt som vi monterat
  • noggrann och riktig dokumentation
  • bra service hela vägen

Se jalusier i vårt showroom

Vi har levererat trygga jalusier sedan 1983. Vi erbjuder bland annat skyddsjalusier och avskiljningsjalusier och alla jalusier vi säljer tillverkas i vår verkstad i Göteborg. Du är välkommen att titta och känna på vårt utbud i vårt showroom.  År 2017 blev jalusierna och rullgallren i vår 8320-serie Sveriges första godkända och certifierade i nya Skyddsklass 2. Samtidigt blev jalusi VST 5110 godkänd i högsta skyddsklass 2 och 3 samt Skyddsklass 3 med tillägg för klass 4 (SSF 200:5, SSF 012:3).

Ring oss »

Svenska Jalusi – mer än bara trygghet